În canalul Brentelle, la Padova a fost găsit un cadavru de bărbat, de origine română

Sămbăta trecută, pe 21 mai, seara, în canalul Brentelle, la Padova a fost găsit un cadavru de bărbat, de origine română, în vârstă de 47 de ani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului se exclude o moarte violentă, cel mai probabil, bărbatul a fost cuprins de o stare de rău şi apoi a căzut în apă. Forţele de ordine au fost cele care au descoperit cadavrul ieşit la suprafaţă din canalul Brentelle, în dreptul podeţului de dinaintea centrului comercial, scrie Padova Oggi.

Conform cercetărilor nucleului operativ de la unitatea din Padova, este vorba de un bărbat de 47 de ani de origine română, angajat al unei firme specializată în montarea de standuri pentru târguri. Anchetatorii sunt înclinaţi să excludă moartea violentă, în timp ce pare mai credibil ca bărbatul să fi fost cuprins de o stare de rău, probabil un infarct, înainte de a cădea în apă. Cauzele morţii vor fi oricum stabilite când se va efectua autopsia.

1

Din câte a reieşit, victima abuza deseori de băuturi alcoolice. În urma cercetărilor, cadavrul a fost identificat, fiind vorba de Stici Iurie Vasile, rezident pe via Hayez.

Citiţi mai multe informaţii despre românii din străinătate, intrând pe portalul gazetaromaneasca.com

loading...