O turmă de oi drogate într-un sat din Țara Galilor. Cum s-a întâmplat!

O turmă de oi a semănat panică într-un sat din Țara Galilor după ce animalele au mâncat canabis, aruncat pe marginea drumului, în localitatea Rhydypandy, din apropiere de Swansea.

Localnicii au observat în ultimele zile că oile aveau un comportament extrem de ciudat.

Unele dintre ele mergeau haotic pe străzi, încercau să intre în casele oamenilor, iar câteva au fost ucise de mașini în trafic.

Există o turmă de oi care a creat un adevărat haos. Au intrat în grădinile oamenilor, una dintre ele a ajuns chiar într-un bungalow și a lăsat acolo dezastru în urmă, spune consilierul local Ioan Richard.

Comportamentul neobișnuit le-a ridicat semne de întrebare oamenilor. Aceștia au descoperit pe marginea unui drum, aruncate, rămășițe ale unui laborator ilegal care procesa canabis.

Localnicii, cred că oile au mâncat o parte din resturi, ceea ce le-a făcut să își piardă mințile.

loading...

Zona a fost curățată rapid de autorități, însă oamenii se tem că ar mai exista și alte locuri în care au fost aruncate resturi.

Mi-e groază să mă gândesc ce se va întâmpla dacă și alte turme vor descoperi resturi de canabis. Ar fi ca o opidemie de oi psihotice pe stăzile orașului, glumește consilierul, citat de Daily Mail.

Autoritățile locale fac apel la cei care au vreo informație referitoare la acest incident să contacteze Poliția. Forțele de ordine au lansat de asemenea o acțiune de căutare a celor care au aruncat deșeurile care le-au făcut pe oi  să o ia razna. Sursa știre Sursa foto