Regele Manelelor, Nicolae Guţă, a fost BĂTUT de interlopi în toaleta unui bar

Cine nu îl vunoaşte pe Regele Manelelor şi peripeţiile lui zilnice? Viaţa tumultoasă a acestuia este urmărită zilnic de paparazzi tuturor ziarelor de cancan. În urma cu 48 de ore, cunoscutul manelist se afla într-un bar din Petroşani să se relaxeze.

Imediat a fost interceptat de un grup de indivizi care îl căutau pentru recuperarea unei sume de bani destul de mari. se ştie că doar cu o seară înainte, Nicolae Guţă a bătut-o pe Iulia, iubita sa, iar acum a venit randul lui să fie luat la pumni, scrie simpaticul.com citând simpaticul.comhttp://simpaticul.com.

14446631042974ff63

Manelistul se afla într-un local din Petroşani, miercuri seara, iar la masa lui au venit mai mulţi interlopi care i-au cerut socoteală, cerându-i o datorie mai veche. Acestia l-au luat pe sus pe manelist, l-au bagat în toaleta barului şi l-au bătut bine.

Socotelile încă nu s-au încheiat între aceştia, doar că Nicolae Guţă a primit o păsuire a plăţii datorie. Până la aceasta oră, celebrul manelist nu a depus plangere împotriva agresorilor săi, lucru ce nu se întâmplă niciodată în astfel de situaţii critice. Sursa articol simpaticul.com Sursa foto.