Video! Era pe moarte, iar dorința lui a fost să-și revadă caii preferați. Ceva magic s-a întâmplat.

Imaginile prezintă povestea emoționantă a lui Roberto Gonzales, un veteran de război din Vietnam, care a rămas paralizat după ce a fost împușcat în  anul 1970.
Acest lucru însă nu l-a împiedicat să își urmeze și să-și îndeplinească visul: acela de a fi un fermier de cai în Texas. Din nefericire, în ultima perioadă, starea lui de sănătate s-a deteriorat dramatic iar organele au început să-i cedeze. Așa că ultima sa dorință a fost să-și ia „la revedere” de la animalele sale dragi.

Reuniunea cu animalele dragi a avut loc a avut loc pe 21 mai, aceeași dată în care a fost împușcat și care i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Gozales a fost transportat în curtea spitalului, într-un scaun cu rotile. Familia și prietenii îi erau alături în momentul în care Sugar și Ringo au fost aduși lângă el.

„Când caii s-au apropiat de el, și-a deschis ochii. Au venit lângă el și au început să-l mângâie cu botul. Cred că era un fel de sărut…” a povestit soția veteranului.

Momentul emoționant al întâlnirii veteranului cu cei doi prieteni  a fost filmat de apropiații lui. Sursa știre Sursa foto

loading...