Shin Lim cel mai talentat MAGICIAN. Vezi trucuri de care nu-ţi dai seama cum sunt REALIZATE. VIDEO!

Magia a fost mereu un spectacol ce adună în jurul lui mulţi curioşi. De câţiva ani vedem magie aproape la fiecare spectacol de televiziune. Multe dintre trucurile prezentate pe marile scene ale lumii ne sunt cunoscute, dar aici la magicianul Shin Lim, totul pare imposibil de desluşit.

Spectacolele sale sunt foarte bine făcute, iar faptul că felul de realizare a unui truc nu poate fi “prinsă” de nimeni, îl face pe Shin Lim să fie un fenomen mondial.

Shin Lim, un magician incredibil de talentat, a fost invitat în emisiunea Păcăleşte-ne, moderată de Penn & Teller. Deşi la această emisiunea cam de fiecare dată poţi vedea numere impresionante de magie, de data asta spectacolul chiar a fost senzaţional.

Dacă la unele trucuri de magie îţi poţi da seama la un moment dat cam cum au fost realizate, în situaţia de mai jos lucrurile stau cu totul altfel. Spuneam despre Yu Hojin că a realizat cel mai tare truc cu cărţi, însă acesta al lui Shin Lim cred că-l depăşeşte cu certitudine.

Priveşte şi spune-mi câte trucuri reuşeşti să descifrezi din reprezentaţia incredibilă de mai jos! Sunt sigur că ai văzut destule trucuri cu cărţi, însă pun pariu că nu găseşti unul mai tare ca în următorul material!

loading...

Urmăriţi mai multe informaţii pe portalul cercetasul.com