Un TÂNĂR de 20 de ani din Urmeniş, a fost omorât prin înjunghiere în Spania.

Raul Beldean, un băiat de doar douăzeci de ani, a mers duminică cu prietenii pe un teren de fotbal din Spania. Românul a fost înjunghiat în urma unei altercaţii şi, ulterior, a murit. Familia nu are banii necesari să îl aducă în ţară pentru a-l înmormânta creştineşte, scrie bistriteanul.ro

O ieşire cu prietenii s-a transformat într-o tragedie pentru familia lui Raul, un tânăr de douăzeci de ani. Pe un teren de fotbal din Spania, unde a mers pentru a se relaxa, Raul a fost înjunghiat în timpul unui conflict care nu se ştie încă de unde a pornit. Rănile i-au fost fatale, medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze.

Familia lui Raul Beldean locuieşte în comuna Urmeniş, sat Şopteriu. „Din diferite surse am aflat că familia are nevoie de 6000 de euro ca să îl aducă pe băiat în ţară. Cei doi părinţi lucrează în agricultură, sunt o familie modestă. Am vorbit azi-dimineaţă cu tatăl, făcea o procură pentru o nepoată din Spania ca să se poată ocupa de acte”, a declarat primarul comunei Urmeniş, Dumitru Tomşa, pentru Bistriţeanul.ro.

Prietenii şi apropiaţii tânărului postează mesaje pe Facebook şi se arată de-a dreptul şocaţi de faptul că Raul a fost ucis. Nu-mi vine să cred nici acum că nu mai eşti printre noi. Ai lăsat o mare durere în sufletele noastre”, este doar unul dintre mesaje.

UPDATE

Unul dintre cele mai titrate ziare din Spania, El Pais, a informat în urmă cu puţin timp că poliţiştii spanioli caută şi la această oră criminalul care i-a aplicat românului cel puţin o lovitură de cuţit pe un teren de fotbal din provincia spaniolă Lerida. Acelaşi ziar explică cum de la o banală ceartă între tineri s-a ajuns ca unul să scoată un cuţit şi să înceapă să lovească.

loading...

O femeie l-a transportat pe băiat în maşina particulară până la un spital din apropiere, însă medicii nu au mai putut face nimic şi Raul a decedat la doar douăzeci de ani, la câteva minute după ce a ajuns la unitatea sanitară.

Poliţiştii caută şi acum persoana care l-a omorât pe român, însă tot ceea ce s-a aflat până în acest moment este că ucigaşul a fugit de la locul faptei imediat după ce şi-a dat seama ce a făcut.

Mai multe informaţii citiţi pe bistriteanul.ro

Autor articol Ana ȘTEFĂNEL

Tel: 0744-391999
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
Redactor Șef – Raluca Nechiti