Doi hoți au câștigat un milion de dolari la loto, după ce au jucat banii furați.

Un cuplu din Pennsylavania, SUA, a crezut că a dat lovitura vieții, după ce a câștigat la loto un milion de dolari. Însă cei doi au făcut greșeală să-și încerce norocul la loterie, cu banii pe care i-au furat de la magazinul la care lucrau.

Joan Lechleitner  în vârstă de 51 ani și logodnicul ei, Kerry Titus  în vârstă de 54 ani, au furat 175.000 de dolari dintr-un magazin alimentar, iar apoi au folosit o parte din bani pentru a cumpăra bilete la loto, din același magazin, crezând că nu îi va prinde nimeni, potrivit New York Daily News.

Cei doi au avut marea surpriză să câștige premiul cel mare pus la bătaie, nu mai puțin de un milion de dolari. Însă, nu au apucat să se bucure de bani, întrucât fapta lor a fost descoperită și au fost arestați de polițiștii americani.

Joan și Kerry, împreună cu alte două angajate de la magazinul Agway din Cressonna, Pennsylvania, au fost puși sub acuzare pentru că au furat din luna mai a anului 2011 până în martie 2016. Patronul magazinului, Ronald Yordy, le-a spus polițiștilor că din cauza hoților a fost nevoit să împrumute bani pentru a-și ține magazinul deschis.

Văzând că banii tot dispăreau, el a instalat în secret mai multe camere de filmat și i-a văzut pe angajați cum furau banii din vânzări și din ei își cumpărau bilete la loterie. Cei patru au fost arestați și audiați și urmează ca pe 5 iulie să aibă prima înfățișare la tribunal. Deocamdată nu se știe ce se va întâmpla cu banii câștigați.  Sursa știre

loading...