VIDEO INCREDIBIL: O tânără din Olanda este supusă AGRESIUNILOR SEXUALE de către zeci de ARABI!

Agresiunile de la Koln şi din alte oraşe germane care s-au întâmplat la începutul anului 2016, aduc aminte de o practică teribilă întâlnită în unele ţări din lumea arabă. Un fel de joc sinistru al hărţuirii şi violului. BBC citează un raport al poliţiei germane care descrie un joc teribil din lumea arabă, o combinaţie de jafuri şi violenţă sexuală în grup care ar fi, de fapt, esenţa atacului din noaptea de Anul Nou.

Această practică destul destul de cunoscută în lumea arabă se numeşte Taharrush, adică hărţuire. Cei care au asistat la un astfel de ritual îl descriu drept un joc sinistru, în care două tabere se înfruntă pentru o femeie. E tabăra agresorilor, care atacă o femeie în plină stradă, şi cea a falşilor apărători, care simulează că o protejează.

Invariabil, jocul se termină devastator pentru femeie. Asemeni celor relatate mai sus, o tânără din Olanda a fost supusă tratamentelor inumane ce fac parte din ritualul sinistru al practicii Taharrush. Să ne reamintim că un astfel de exemplu este cazul unei jurnaliste din Olanda, care în anul 2013 a fost târâtă, în timp ce ţipa îngrozită, în subsolul unui metrou din Cairo, unde a fost violată.

Incidentul a avut loc pe fondul unor proteste în Piaţa Tahrir. Imaginile din filmarea video de mai jos, demonstrează foarte clar, modul în care bărbaţii arabi acţionează în astfel de situaţii.

Citiţi mai multe informaţii pe portalul simpaticul.com