Halucinant! Și-a luat concediu pentru a-și alăpta iubitul.

Jennifer, o femeie din SUA susține că și-a luat concediu pentru a-l putea alăpta pe iubitul său, în vârstă de 36 de ani.

Tânăra povestește că, pe vremea când nu avea iubit, a citit pe Internet o discuție despre alăptarea în cuplu, la vârste adulte, și era invidioasă pe ”legătura puternică” care îi unea pe cei doi parteneri.

De când formează un cuplu cu actualul partener, femeia  s-a tot gândit să-i spună despre acest obicei bizar. Spre suprinderea ei, bărbatul a privit totul ca pe o provocare și a acceptat.

”Noaptea a fost mai dificil, căci iubitul meu dormea așa de profund, încât era greu să-l trezesc și să-l alăptez”, povestește  femeia.

Jennifer mai precizează că a născut ultima dată în urmă cu 20 de ani, însă ia pastile și încearcă să-și determine corpul să creadă că trebuie să producă lapte matern, conform mirror.co.uk.

Iubitul femeii care este culturist, spune că laptele iubitei sale îl ajută să-și dezvolte masa musculară. Cu toate că medicii susțin că au mai auzit de această practică, precizează că nu există nicio legătură dovedită științific între astfel de lapte și creșterea masei musculare. Sursă știre

loading...