Video halucinant! Un copil se transformă într-o statuie de piatră.

Ramesh Darji, un băiețel de 11 ani, suferă de o boală extrem de gravă, care îl transformă treptat într-o statuie.  El suferă de o boală extrem de rară care îi afectează treptat pielea astfel încât îi dă aspectul unei pietre. Din cauza condiției sale de nesuportat copilul are dureri insuportabile.

La doar 15 zile după ce s-a născut, pielea lui Ramesh Darji a început să se decojească, însă doar pentru a fi înlocuită de un tegument ciudat de culoare închisă, relatează DailyStar.co.uk.

Copilului îi este foarte greu să se joace cu ceilalți copii, acestia fugind el de speriați din cauza aspectului său. Boala de care suferă Ramesh nu poate fi vindecată și i-a afectat abilitatea de a merge sau de a vorbi.

Părinții săi au încercat disperați să-și vindece copilul și l-au dus la mai mulți medici, însă nimeni nu l-a putut trata.

copil

„Nu a putut niciodată nici măcar să ne explice ceva. Nu poate decât să ne arate când îi este foame sau când vrea să meargă la toaletă”, a declarat Nanda, tatăl băiețelului.

„Obișnuia să stea și să plângă, iar noi nu știam ce îl doare și cum să-l ajutăm. Orice copil care îl vede, fuge plângând. Este foarte greu pentru el și pentru noi să-l privim”, a mai adăugat bărbatul.

În prezent copilul este  internat într-un spital din Kathmandu, unde este tratat cu atenție de medici. Sursă știre