Caz real. Unui copil i-a fost furat sufletul de către o vrăjitoare.

Sfântul Ciprian i-a redat sufletul unui băieţel posedat de Diavol.

O  femeie povesteşte o întâmplare bizară care la prima vedere pare greu de crezut. Este povestea unui copil care se spune că ar fi rămas fără suflet din cauza bunicii vitrege, care era vrăjitoare şi care a vrut să se scape pe ea de probleme. Într-un final copilul îşi recuperează sufletul, după ce mama lui merge ani de zile la biserica Zlătari din Capitală, pentru deslegarea blestemului.

După spusele doamnei Eugenia, întâmplare s-a petrecut în anii dictaturii comuniste, când la biserica Zlătari, oamenii veneau pe pe ascuns, de frică să nu-şi piar­dă serviciul, pentru că o supraveghetoare din maga­zi­nul de peste drum avea grijă să urmărească permanent intrarea în sfântul lăcaş, scrie formula-as.ro.

În aceea perioada o femeie credincioasă din Bucureşti s-a căsătorit cu fiul unei vrăjitoare de origine maghiară. Pentru că de ea nu a reuşit să se  atingă, a încercat o vrajă teribilă asupra copilului ei, ca­re avea doar patru ani. Soacra era stăpânită de un duh rău, aşa că a oferit sufletul băieţelului la schimb pentru a-şi elibera propriul suflet.

Din cauza acelui blestem, băieţelul s-a îmbolnă­vit grav. Cădea incon­ştient, fără motiv, iar medicii nu l-au putut ajuta cu nimic. Ştiind că soacra sa e vrăji­toare, mama copilului a venit la Bucureşti să se roage la Sfântului Ci­prian pentru dezlegarea vră­jii.
Pentru că blestemul nu se rupea a venit la sfântul Ciprian ani la rând. Sâmbăta seară, femeia  se urca în tren ca să ajungă în Capitală iar dimineaţa venea la liturghia de la Biserica Zlătari, după care după-amiaza se întorcea acasă. Până când, într-o noapte, şi-a visat băieţelul care i-a spus: “Mami, nu mai avem mult!”.

Cand s-a trezit, femeia a venit la la Biserica Zlătari, iar părintele, care-i devenise duhovnic, i-a spus să-şi aducă băieţelul la împărtăşit. După ce a primit Sfânta Împărtaşanie s-a luminat la faţă şi a pronunţat numele soacrei, în acel moment soacra s-a îndrăcit.

De atunci mama copilului s-a mutat în Bucureşti pentru a fi aproape de Sfântul Ci­prian. După ani de zile, femeia a plecat cu fiul ei în strainătate. Sursă   ştire