La Hollywood actorii i-au ani grei de închisoare, la noi politicienii corupți, câțiva cu… suspendare!

Veste ȘOC la Hollywood după ce actorul american Michael Jace, în vârstă de 53 de ani, a fost condamnat vineri la 40 de ani de închisoare, pentru uciderea soţiei sale, April Jace, fostă campioană de atletism.

Jace este un actor cu aproape 25 de ani de carieră, devenit celebrul pentru interpretarea rolului lui Michael Jordan.

Acorul și-a ucis cu sânge rece soția chiar în faţa celor doi copii minori ai săi.  Acesta a tras de două ori în soţia sa cu pistolul, când  femeia se afla cu spatele la el.

„Dacă îți place să alergi, atunci fugi în Rai, după care a tras în ea a doua oară și nu s-a oprit” a povestit Nehemiah, fiul cuplului în vârstă de zece ani.

Michael Jace declarase poliției că, după o dispută cu soția lui a vrut să o împuște în picior, fără să aibă intenția să o ucidă. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Tot el a fost cel care a sunat la  poliție.

„Nu știu cum poți să împuști pe cineva de trei ori și apoi să zici că a fost un accident”, l-a contrazis  procuroarea care s-a ocupat de caz.

Michael Jace, a devenit cunoscut mai ales pentru rolul din serialul polițist „The Shield”, dar a mai avut apariţii episodice şi în alte seriale cunoscute, precum „CSI” sau „Lege şi Ordine”. De asemenea a apărut și în filmele Forrest Gump sau Boogie Nights, iar în Michael Jordan: An American Hero (1999) a interpretat rolul lui Michael Jordan. În 1995 a jucat în filmul Tyson, unde l-a interpretat pe boxerul Mitch Green, unul dintre adversarii lui Mike Tyson. Sursă stire

loading...