Un tragic accident a omorât-o la doar 19 ani. La înmormântare toată lumea s-a îmbrăcat în ALB.

Andreea Paraschiv era singură la părinţi, mai avea câteva zile şi termina liceul, iar viaţa ei trebuia să urmeze un curs frumos şi fără griji. Cu toate acestea, drumul ei aici pe Pământ a fost întrerupt de un tragic accident produs duminică între Niculiţel şi Isaccea.

Andreea Paraschiv era o tânără de 19 ani din Buzău şi decedat într-un accident produs duminică în timp ce se întorcea acasă, urmând ca a doua zi să susţină prima probă a examentului maturităţii. Având carnet de conducere de doar câteva luni, aceasta s-a izbit violent de un copac, medicii sosiţi la faţa locului nemaiputând să facă nimic pentru tânăra ce se afla la volan, scrie ro.blastingnews.com

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Tulcea spun că tânăra conducea cu viteză mult prea mare pentru experienţa sa, în condiţiile unui carosabil umed. Ambii ei părinţi erau poliţişti de frontieră şi au fost îngenunchiaţi de durere la vestea primită de la poliţia rutieră, aceştia ajungând la scurt timp la locul accidentului.

Tot ei le-au declarat anchetatorilor că fata fusese să-ţi conducă iubitul la Tulcea şi se întorcea acasă când a avut loc tragedia. Andreea tocmai terminase Liceul “Constantin Brătescu”, din Isaccea şi în timpul şcolii cochetase cu modelingul după ce, în anul 2013, câştigase un contract cu o agenţie din Capitală în urma participării sale la Miss Buzău. “A venit momentul să îmi iau viaţă în mâini şi să o modelez singură”, scria Andreea pe contul ei de Facebook cu câteva zile înainte de tragicul accident.

Pagina sa de socializare a fost “inundată” de mesaje de condoleanţe după ce colegii săi au aflat că fata plină de viaţă de o frumuseţe zdrobitoare, nu mai este printre ei şi i-a parasit prea devreme.

Zdrobiţi de durere şi cu ochii înlăcrimaţi, le-au cerut printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, tuturor celor ce vor veni la funeraliile tinerei, să nu se îmbrace în negru ci să vină îmbrăcaţi în alb la înmormântare. “Îi plăcea albul şi buchetele de flori. Nu-i plăceau coroanele şi nici hainele de doliu. Cei ce doresc s-o petreacă pe ultimul drum sunt rugaţi a-i îndeplini dorinţele!”, a scris părintele fetei pe contul de socializare.

Sursă articol: portalul de informaţii ro.blastingnews.com