Caz real! Le-a prezentat vameșilor un pașaport din țara TAURED, care nu există pe Planeta Pământ

Misterul călătorului din țara Taured,

În iulie 1954, la punctul de control al aeroportului din Tokio s-a prezentat un bărbat caucazian, înalt și imbrăcat într-un costum convențional. Bărbatul le-a prezentat vameșilor japonezi un pașaport, care era emis de o tară ciudată din Europa numită Taured.

Pentru că această tară nu a existat niciodată în istoria omenirii, vameșii l-au condus pe bărbatul misterios spre biroul de interogare. Aici i-au cerut să prezinte mai multe informații despre originea și identitatea sa. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că nu se află pentru prima dată în Japonia și a călătorit de nenumărate ori în diferite tări din lume în interes de afaceri. Drept dovadă le-a prezentat vizele din pașaportul său, care păreau autentice. Mai mult de atât, bărbatul deținea asupra sa și un permis de conducere emis de autoritătile din inexistenta tară Taured, cât și numeroase acte bancare sau chiar documente care atestau vizita sa în Japonia relatează efemeride.ro.

Bărbatul a fost interogat mai bine de e opt ore fără niciun rezultat concret. Interogatorii nu au reușit să afle ce e cu bărbatul misterios venit dintr-o tară inexistentă. Confuzia s-a adâncit și mai mult după ce aceștia l-au pus să le arată pe hartă locul în care se află țara din care vine.

Acesta le-a indicat vameșilor o zonă între Italia și Spania, cunoscută sub numele de Andorra. Bărbatul a rămas fără cuvinte când și-a dat seama că țara Taured nu există pe harta lumii.

Oficialii aeroportului au încercat să sune la compania la care declarase bărbatul că muncește, cât și la hotelul din Tokio la care avea rezervare. Ei au descoperit că nu există compania cu pricina, astfel orice încercare de elucidare a misterului a eșuat.

Cazul a fost preluat de către reprezentanții securitătii japoneze pentru a rezolva cazul. Pentru că era extenuat, bărbatul a fost condus la hotelul unde urma să se odihnească. Camera hotelului se afla la un etaj superior și era păzită de către doi polițiști pentru ca suspectul să nu aibă șansa de a evada. În dimineața zilei următoare când oficiali ai securitătii din Japonia au ajuns în camera în care bărbatul fusese cazat, au constat cu stupoare că acesta pur și simplu se evaporase. Raportul întocmit ulterior a arătat că nu exista posibilitatea de evadare, mai mult de atât nu au găsit nicio urmă că un om să fi dormit în acea cameră.

De-a lungul timpului mai multe persoane au încercat să elucideze misterul din jurul bărbatului din TAURED. Aceștia susțin că de fapt bărbatul a venit dintr-o altă galaxie. Sursă știre.