Șocant! Un copil s-a născut fără sânge. Prin vene îi curgea doar plasmă transparentă.

O irlandeză de 31 de ani, pe nume Emma Vignes, a dat naștere unei fetițe prin venele căreia nu curgea sânge. După 34 de săptămâni de sarcină, femeia a simțit că fătul nu se mai mișcă, moment în care a mers la spitalul de urgență. Medicii care au consultat-o şi i-au făcut cezariană de urgență. Nou-născuta era complet albă, nivelul de hemoglobină era zero, iar în locul sângelui, prin venele bebelușului curgea doar plasmă transparentă.

Prima transfuzie de sânge i-a fost făcută chiar prin intermediul cordonului ombilical, după care Maisy, așa cum a fost botezată de medicii din spital, a fost ținută în incubatorul secției de Terapie Intensivă. Doctorii nu i-au dat micuței speranțe de viată, ei le-au spus părinților săi că ar putea fi un copil cu serioase probleme mentale. De asemenea, medicii au explicat că fenomenul s-a datorat faptului că în timpul sarcinii, mama a absorbit tot sângele fătului, cel mai probabil din cauza unui accident, bruscare sau lovire.
copil fara sange.jpg2
copil fara sange.jpg3

După câteva săptămâni de spitalizare, micuța a dat semne că revine la normal. S-a agățat de viață și s-a opus diagnosticului pus de doctori. Astăzi în vârstă de 7 ani, Maisy se dezvoltă ca un copil normal, nu are probleme de sănătate, iar mama ei Emma Vignes, a pus sumbrul eveniment pe seama unui miracol făcut de Dumnezeu. Sursă știre

loading...