Londra vrea să se rupă de Marea Britanie după Brexit!

Londonezii sunt disperați după afișarea rezultatelor de la Brexit. Aceştia vor ca Londra să se desprindă de Anglia și de restul Regatului, care a votat pro Brexit. 2,263,519 de alegători au ales să se poziționeze alături de tabăra anti-Brexit, în timp ce doar 1,513,232 au susținut Brexitul.

Susținătorii anti-Brexit, au luat cu asalt rețelele de socializare dorind ca Londra să se transforme într-un stat independent, care să rămână în Uniunea Europeană. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a fost asaltat cu petiții prin care i se cere să proclame independența orașului.

„Londra este un oraș internațional și vrem să rămână în inima Europei. Se pare însă că, restul ţării contrazice acest lucru. Așa că decât să votăm pasiv agresiv unii împotriva altora, mai bine să facem acest divorț oficial și să ne alăturăm prietenilor noștri de pe Continent” a declarat James O’Malley inițiatorul unei petiții creată pe platforma change.org prin care cere independența Londrei.

Nu doar Londra vrea să fie un stat independent, Scoția se pregătește și ea de un nou referendum pentru a se desprinde de Marea Britanie, ca să rămână în UE.  Sursă știre     Sursa foto

loading...