În urmă cu 30 de ani o fetiță a fost abandonată în cușca unor câini. Iată cum arată acum!

O fetiță de opt ani a fost găsită în cușca unor câini vagabonzi pe străzile unei localități sărace din Ucraina. Micuța era inconjurată de o haită de câini, iar atunci când autoritătile locale s-au apropiat să o i-a de acolo, câinii au devenit violenți.

Oamenii au rămas șocați când au văzut-o pe fetiță, stând în patru labe și a început să latre la fel ca apărătorii ei.

După câteva încercări eșuate, copila a fost salvată din acel mediu și a fost dusă la spital.  A fost identificată că fiind Oxana Malaya și a fost abandonată de părinţii alcoolici în mijlocul unei haite de câini ce-și făceau veacul chiar în spatele casei lor, dintr-un cartier periferic din Ucraina.

În toată această perioadă, fetița a fost hrănită de câinii vaganbonzi care au devenit protectorii ei. Mergea doar în patru labe, comunica doar prin lătrat, mânca carne crudă și resturile găsite prin gunoaie, dormea ghemuită și mai mult decât atât, și-a dezvoltat surprinzător de mult mirosul și văzul pe timp de noapte.

Apoi fetița fost internată într-un centru special, unde medicii au învăţat-o să meargă în două picioare și să se hrănească normal. Acum, la 30 de ani, Oxana are intelectul unui copil de 6 ani și încă folosește multe dintre obiceiurile învățate de la câinii, alături de care a trăit până la vârsta de 8 ani. Sursă știre

loading...