MÂNDRU CĂ SUNT ROMÂN! Preşedintele Klaus Iohannis nu a dat mâna cu liderii europeni…

Astăzi după amiază am observat pe reţelele de socializare că, foarte multe portaluri de informaţii relatau cum Preşedintele nostru Klaus Iohannis, nu a fost “băgat în seamă” de către LIDERII EUROPENI, la summit-ul de la Bruxelles, strânşi la fotografia de grup.

Preşedintele nostru Klaus Iohannis, ar trebui să impună RESPECT atunci când apare în faţa liderilor europeni. Nu suntem mai prejos decât ei, din contră, istoria demonstrează contrariul. România a fost şi încă este un punct important pe harta Europei şi a lumii, din toate punctele de vedere.

De ce să ne lăsăm intimidaţi de faptul că nimeni, dar chiar nimeni, nu a venit să îl salute pe al nostru preşedinte Iohannis. Până la urmă aşa ar trebui să îi tratăm noi pe aşa zişi “lideri” europeni. Nu fac aluzie la nimic, doar că ar fi bine să “scormonească” în analele istoriei să îşi dea seama că “toţi” ţin astăzi în mâini stilourile lor de aur, care au fost inventate de “UN ROMÂN”, că insulina a fost inventată tot de “UN ROMÂN” şi a salvat milioane de oameni, fie ei şi europeni mai puţin “get beget” ca noi.

Mă gândeam într-una din zile că, atunci când noi aveam primul oraş din lume iluminat public, ei “europenii” se împiedicau pe stradă şi cădeau în “pârâiaşele” pline de gunoaiele venile de la latrinele, ce le curgeau pe marginea străzilor. Iar m-am supărat, nu ştiu de ce, doar că nu sunt europeni, cu toate că Nadia Comâneci luase primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice şi săracii, încă nu “inventaseră” scrierea de la 0 la 10, auziseră doar de 9,99.

Nu sunt supărat, sunt indignat pe orice şi oricine care trece pe lângă un reprezentant al României şi nu se înclină asemeni unui REGE. Să amintesc de Brâncuşi, de Eliade, de Enescu, Eminescu, Petre Ţuţea, de primul avion cu reacţie al lui Henri Coanda … de noi, de UN ROMÂN DEŞTEPT! De ce să stăm cu mâna ÎNTINSĂ la graniţa unor europeni avizi de putere şi …. unde mai pui, şi … ÎNGÂNFAŢI.

loading...

Au NOROC că încă nu ne-am HOTĂRÂT în privinţa Uniunii Europene, că dacă plecăm noi, le dispare din “buzunare” şi MILIARDUL pe care-l PLĂTIM ANUAL, că suntem EUROPENI, parcă altfel nu am fi fost…

De aici a plecat supărarea mea …

https://youtu.be/WnPMI16q9n4