Părintele Ștefan Argatu este duhovnicul care dezleagă probleme foarte rare prin post negru

Puţină lume ştie că, în România există un preot care ţine 3 zile de post negru pe săptămână. Iată în ce situații a ajutat zeci de mii de români. Părintele Ștefan Argatu este fiul regretatului duhovnic Ilarion Argatu şi unul din cei mai cunoscuți și căutați duhovnici din România, fiind unul din cei mai mari duhovnici în viață. Pragul bisericii din satul Ciorăști, județul Focșani este călcat de zeci de miii de oameni în fiecare an. Biserica unde îl găsim în fiecare zi pe părinte, este una mică din lemn, iar aici, acesta slujește zilnic Sfânta Liturghie, scrie ro.blastingnews.com

În zilele de luni, miercuri și vineri slujește alături de alți preoți taina Sfântului Maslu. La sfârșitul acesteia citește Moliftele Sfântului Vasile cel Mare fără a mânca nimic până după miezul nopții. Cele mai multe canoane sunt preluate ca un testament tainic de la tatăl său, marele duhovnic Ilarion Argatu, care a fost prigonit de fostul regim comunist mai bine de 17 ani.

parintele-stefan-argatu-un-mare-duhovnic_753509

Dacă îi ceri ajutorul, Părintele Ștefan Argatu are rețetă pentru orice rană sufletească. Pentru cei care au cununiiile legate, pentru cei care au fost și sunt victimele farmecelor sau ale vrăjilor. Nimic nu este imposibil la acest mare suflet. În plus, în fiecare zi după orele 22.00, stă de vorbă cu mirenii până chiar la orele 1 noaptea. Plin de răbdare, calm, Ștefan Argatu este un simbol al luptei împotriva răului.

biserica

loading...

În rândurile ce urmează puteţi să citiţi povestea reala a unui “om de rând” care i-a cerut ajutorul părintelui:

“Cineva îi făcuse vrăji și farmece în familie, iar soția lui se comporta foarte ciudat și era plecată des de acasă. Părintele i-a dat binecuvântare să citească trei săptămâni acatistul sfinților Ciprian și Iustina, în zilele de luni, miercuri și vineri, cu post, dar nu înainte de a se spovedi curat. La sfârșitul acestei perioade au ieșit la iveală lucruri groaznice. O femeie care făcuse vrăji s-a îmbolnăvit subit și a murit iar soția a revenit acasă cu lacrimi în ochi.”

La Ștefan Argatu și cei care nu se cunună și mulți alții primesc izbăvire. Totul e să ai credință cât un bob de muștar, că de restul se ocupă harul său și Pronia Bunului Dumnezeu.

Citeşte mai multe informaţii interesante pe portalul ro.blastingnews.com