Doi români șochează Italia după ce au violat o femeie însărcinată în 7 luni.

Doi români de 29 de ani, ambii cu antecedente penale, au fost arestați și vor trebui să răspundă pentru viol. Un bărbat a sunat la 112, după ce a auzit urletele care proveneau din curtea unei școli de pe via Conte Verde.

O patrulă a carabinierilor din Roma și alta a unei patrule de agenți de poliție de la Comisariatul Esquilino a întrerupt un viol în grup comis de doi români, în noaptea dintre sâmbătă 25 și duminică 26 iunie.

Echipajele de poliție au sosit la scurt timp la fața locului, imediat după primirea apelului la 112.  După ce au sărit gardul,  polițiștii au auzit strigatele disperate ale unei femei care veneau  de sub o scară. Ei au găsit doi bărbați deasupra unei femei, pe o saltea improvizată.

Victima a declarat autorităților că pe cei doi bărbați i-a cunoscut după-amiaza. Ei au convins-o să bea și să îi însoţească, apoi au obligat-o să aibă relații sexuale cu ei. Cei doi indivizi au fost imediat arestați, iar femeia a fost dusă cu ambulanța la Spitalul San Giovanni pentru verificarea fătului. Din fericire sarcina nu îi este în pericol. Sursă știre

loading...