După Turcia, care este RISCUL de ATAC TERORIST al României, potrivit “hărţilor” ISIS

Extinderea atacurilor teroriste în Europa a fost doar o chestiune de timp, iar odată ce imigranţii au “cotropit” bătrânul continent, numărul atacurilor s-a intensificat. Cine este vinovat, de ce s-a dat voie ca Europa să fie “invadată” de imigranţii veniţi din ţările arabe, sunt întrebări la care toţi credeam că ştim răspunsul. Lucrurile nu stau tocmai aşa cum ne închipuim noi, interesele sunt mult mai mari, iar cautarea unui răspuns cât de cât realist, devine aproape IMPOSIBIL.

După cum am aflat, pentru a şaptea oara în ultimele 6 luni, Turcia este însângerată de un grav atac terorist. Trei bărbaţi au deschis focul, cu pistoale mitralieră, după care s-au aruncat în aer pe aeroportul Ataturk, din Istanbul. Bilanţul este cutremurător, sunt cel puţin 42 de morţi.

“Masacrul de la aeroport este ultima dovadă sângeroasă că Turcia, care acum 4-5 ani era considerat un paradis de către celelalte ţări, s-a transformat într-un iad. Agenţiile de ştiri vorbesc încontinuu despre “poliţistul erou”, care s-a luptat cu teroristul sinucigaş. Dacă povestea este adevarată, bravo lui! Dar trebuie să vorbim despre slabiciunile statului, în materie de inteligenţă, securitate şi “discriminarea teroriştilor”. Toţi avem o datorie către acei oameni care au murit în masacru”, scrie Haberturk.

ISIS a publicat o hartă a ţărilor europene pe care susţine că le controlează. Ce ”statut” are România Gruparea teroristă Stat Islamic a dat publicităţii o hartă cu zonele cele mai bine controloate de unităţile de acţiune ale grupării.

Zonele ocupate de ISIS fac parte din Europa, Asia şi Africa. Aici deţine cele mai multe „celule” şi pot fi oricând activate. Lista a fost dată publicităţii la doar câteva ore după atacurile sângeroase din aeroportul din Istanbul. „Graficul prezentat de jihadişti segmentează teritoriile în 3 secţiuni, unele de control major, altele pe care ISIS le controlează moderat şi a treia categorie cu o prezenţă mai slabă a celulelor secrete”, scrie Mirror.co.uk.

loading...

HARTA-ISIS

Celulele teroriste împânzesc mai multe state din vestul Europei, potrivit propagandei ISIS: Germania, Franţa, Marea Britanie, Spania. Alte zone cu risc maxim de atac din partea jihadiştilor sunt Turcia şi Rusia. Riscul este moderat în Serbia, Italia, Grecia şi Suedia şii la un nivel scăzut în România, Belarus, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Austria, Ungaria ori Portugalia. Cea mai slabă prezenţă ISIS s-ar manifesta în Polonia, Cehia, Elveţia şi ţările baltice, scriu cei de la relatari.ro citând gandul.info