Video! Un fost astronaut a făcut publice înregistrările cu o fetiţă extraterestru.

Un fost astronaut dezvăluie secretele celor de la NASA, mai exact proiectul Apollo care a funcționat între anii 1963-1972.

Guvernul american a declarat că succesul programului s-a realizat odată cu misiunea Apollo 11, care a adus primul om pe Luna, iar proiectul Apollo a fost derulat în continuare, până în anul 1972. Apollo 17 a fost ultima misiune în care o navă spațială s-a deplasat până la Luna și înapoi.

Totuși, proiectul ar fi continuat cu alte trei misiuni Apollo 18, Apollo 19 și Apollo 20 după consemnările făcute de fostul astronaut William Rutledge, în vârstă de 78 de ani. Înregistrările făcute de acesta arată nava spaţială Apollo 20 pe o suprafată care pare a fi Luna, lângă un trup ce pare să fi fost al unei fetițe extraterestre, pe care internauții au botezat-o “Mona Lisa”. Clipurile au fost urcate pe Youtube și au făcut înconjurul lumii. După o perioadă, Rutledge a mărturisit că i s-a spart contul de Youtube și i-au dispărut aprape toate clipurile cu această misiune. Unul dintre aceste clipuri prezenta autopsia făcută fetiței extraterestre.

Fostul astronaut a mai spus că fetița extraterestră care ar fi fost descoperită pe Lună, avea șase degete la o mână, păr, însă nu avea nări. Potrivit declarațiilor acestuia, creatura nu era “nici vie, dar nici moartă”, a fost adusă înapoi pe Terra și ar mai fi în viaţă, dar ascunsă.  Sursă știre

loading...