Românii din Marea Britanie dacă se întorc în ţară vor primi bani pentru a-și deschide o afacere!

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a anunțat că și-ar dori stimulente financiare pentru românii din Marea Britanie care se vor întoarce în ţară ca să-şi deschidă afaceri, relatează Digi24. Dragos Pîslaru susține că acest pachet de beneficii ar putea fi gata până la toamnă.

Statul ar urma să acorde antreprenorilor jumătate din suma necesară deschiderii unei afaceri. Dragoş Pîslaru a precizat că de această măsură ar urma să beneficieze şi românii care au lucrat și în alte state ale lumii, nu doar în Marea Britanie.

„Ne gândim la stimulente care să permită o formulă de tipul 50-50, adică dacă eu vreau să fac o investiţie în România fiind stabilit în Marea Britanie şi nu numai, noi ne concentrăm pe Marea Britanie pentru că există incertitudinea românilor de acolo. Dacă vor să se întoarcă şi să facă o investiţie statul ar urma printr-un tip de ajutor de stat să susţină alte 50 la sută din investiţia pe care românii care ar dori să se întoarcă o propun”, a declarat ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru.

Sursa foto. Articol preluat INTEGRAL de pe portalul de ştiri dozadestiri.com

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Romanii din Marea Britanie vor primi bani pentru afacere daca se intorc in Romania! | Exclusiv24.net

Comments are closed.