Video! Experiment şocant. Un pensionar de 65 de ani s-a căsătorit cu o fetiţă de 12 ani.

Un experiment şocant a fost făcut în centrul New York-ului. Un bărbat în vârstă de 65 de ani, face fotografii alături de o fetiţă de numai 12 ani, îmbrăcată în rochie de mireasă despre care pretinde că ar fi soţia sa.

Bloggerul american Coby Persin și-a propus să atragă atenția publicului la o regulă pusă în aplicare de către mai multe popoare ale lumii și anume căsătoriile cu fetițe minore, privându-le de copilărie și posibilitatea de a face studii.

Persin a încărcat clipul pe contul său de YouTube și a strâns milioane de de vizualizări, acesta arătând cât de speriată și supărată poate fi o copilă care ajunge într-o situație similară. Cu toate acestea, „mirele” o forţează să zâmbească și meargă după el.
Experimentul nu i-a lăsat indiferenți pe oameni, mai mulți trecători apropiindu-se pe rând ca să afle vârsta fetei și dacă s-a căsătorit de bună voie. O femeie o întreabă pe fată: “Unde e mama ta?”, apoi i se adresează pensionarului: “Ce faci cu cineva de vârsta ei?”. El a răspuns că are permisiunea părinţilor fetei. Un bărbat martor la “eveniment” a intervenit: “Nu-i corect. Dacă o să chemăm poliţia, sigur vei fi închis”.
Un alt experiment social similar a avut loc și în anul 2012, cu o fetiță de 12 ani și un bărbat de 37, pentru a atrage atenţia asupra căsătoriilor copiilor, considerate legale în 91 de ţări. Sursă  știre

loading...