Șocant! O fată de 15 ani violată de propriul frate, pentru a “verifica” dacă mai este virgină.

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din județul Vaslui, a fost violată chiar de fratele ei, în vârstă de 27 de ani. Din cauza experienței care a marcat-o pe viață, aceasta a ajuns la Psihiatrie.

Ancheta a scos la iveală detalii şocante care i-a lăsat fără cuvinte până şi pe procurori. Bărbatul și-a violat sora pentru că nu mai credea în puritatea surorii lui.

După ce s-a consumat actul sexual, tânărul i-a cerut fetei să meargă la cişmeaua din apropiere pentru a se spăla , deoarece era murdară de sânge pe mâini şi pe faţă.

Bărbatul a a continuat să cosească iarba, apoi  şi-a luat sora și au plecat împreună acasă. Pe drum, acesta a amenințat-o cu moartea dacă va spune cuiva ce s-a întâmplat.

Când a ajuns acasă, fata a povestit familiei despre drama trăită pe câmp și apoi s-a dus la biserică, dar nimeni nu a avut curajul să-l denunțe la poliţie de frică să nu le facă ceva.

loading...

Abia după două săptămâni de la comiterea faptei, fata s-a plâns unei profesoare care a reclamat totul anchetatorilor. Bărbatul a fost reţinut, apoi arestat, urmând să fie adus în fața instanței de judecată. Agresorul poate primi până  la 10 ani de închisoare.

“Primul răspuns ar trebui să-l dea comisia de eliberare condiţionată sau tribunalul. Oare ce rest de pedeapsă va avea acest individ. Apoi, ca motivaţie există proximitatea în care trăiesc aceşti oameni, consumul de alcool. Acesta a fost un factor de influenţare categoric. În al treilea rând, societatea, familia, de teama represaliilor, fata nu a spus nimic. S-a dus şi la biserică, nimeni nu a luat măsuri. Singura a fost profesoara care a anunţat anchetatorii”, a declarat Dan Antonescu, fost comisar-şef la omucideri.

Fratele victimei avea în grijă cinci copii, soția sa fiind plecată la muncă în Spania.  Sursă știre  Sursă foto