Caz INCREDIBIL! O fată schimbată la naștere și-a cunoscut părinții după 30 de ani

Acest caz este extrem de inedit şi de ce nu, poate fi folosit oricând ca scenariu pentru un film bun. Totul s-a întâmplat în judeţul Vaslui, acum mai bine de 30 de ani, când două gemene au fost despărțite de asistentele medicale de atunci, pe când fetiţele aveau doar câteva luni de la naştere.

Avea doar câteva zile de când s-a născut și a fost nevoită să se întoarcă la spital pentru că nu lua în greutate. Așa începe povestea celei care după acest moment nu a mai revenit în familia naturală vreme de 30 de ani. Asistentele au dat-o, din greșeală, unei alte familii, iar mamei i-au dat un alt copil. Pentru că și-a dat seama că aceea nu este fetița ei s-a certat cu angajații spitalului, a luat bătaie de la soțul său, pentru ca după alte câteva zile să fie mințită crunt: “Copilul tău a murit. Ti-am dat altul, care n-are mamă, n-are tată”, notează Vremea Nouă.

Îndurerată, femeia s-a întors acasă, a crescut copilul cu gândul că al ei a murit, iar în acest timp fetița rătăcită a ajuns într-o altă familie, unde a crescut alături de alți 15 frați, dar pentru că era mai albă decât restul copiilor a fost tot timpul marginalizată. Nu a fost dată la școală și era tot timpul pusă la muncile gospodăriei, iar când a împlinit 18 ani, după ce s-a sfătuit cu un preot, fata a luat drumul mănăstirii, unde se află și acum.

Dar, după 31 de ani, măicuța și-a reîntâlnit familia naturală.

“Am simțit mereu un gol în suflet, parcă eram străină de toți ceilalți. Am învățat carte la mânăstire. Prima dată am scris “Bucură-te Maică, Pururea Fecioară”, caiete întregi. Și, uite că Dumnezeu mi-a arătat adevărul”, a povestit măicuța, sub protecția anonimatului, ziariștilor de la Vremea Nouă.

“Am început să-mi îmi pun semne de întrebare când veneau oameni la mânăstire și îmi spuneau că semăn foarte bine cu o fată din altă comună”, povestește ea.
Un accident i-a arătat calea spre adevăr și drumul către familia sa naturală. În iarna anului 2012, o mașină care împrăștia nisip a făcut accident lângă mânăstire. Când a venit o volă și a scos mașina din șant, șoferul i-a spus că sigur are o soră geamănă.

“Am rămas pe gânduri și a fost un alt semn de întrebare care s-a adăugat la toate celelalte pe care le aveam. M-am pus pe rugăciuni și am zis așa: ”Doamne, fă cum știi Tu, eu vreau să văd realitatea, adevărul”, iar după alte 40 zile a venit multă lume și mi-a zis că sunt din satul în care locuia fata cu care am fost înlocuită”, își amintește măicuța.

Apoi, cum tot mai multă lume îi spunea că are o soră geamănă, o măicuța a vorbit cu primarul, acesta venind la mânăstire cu tatăl fetei.

“Mi-aduc aminte că au venit, au intrat aici, au început să scrie pomelnice si mă uitam la ei, să văd reacțiile. La un moment dat am auzit … ”, povește una dintre maicile care a văzut întâlnirea dintre tată și fiică”.

La aproape un an de zile de la întâlnirea cu tatăl, maica a mers să-și vadă și mama după ce auzise că aceasta nu crede că s-a creat o încurcătură în spital și că fiica sa naturală trăiește, iar mama a crescut un alt copil. A accpetat cu greu situația și de atunci s-au mai vizitat de câteva ori, însă fiecare își vede de viața sa. Sursă foto.

Articolul a fost preluat INTEGRAL de pe portalul de informaţii stiri-virale.com