INCREDIBIL! O tânără a născut în timp ce dormea. Şi-a văzut fiul după 2 săptămâni, când s-a trezit.

O boală destul de gravă a făcut ca o tânără din Birmingham să nu aibă nicio amintire legată de naștere fiului ei pentru că, în clipa în care acesta a venit pe lume, ea dormea. Femeia are acum 24 de ani şi suferă de Sindromul Kleine Levin, o tulburare neurologică din cauza căreia doarme în „reprize” ce durează zile întregi sau chiar săptămâni. Din cauza bolii de care suferă, mămica nu a simțit că a intrat în travaliu și că a venit timpul nașterii, scrie stiri-virale.com citând portalul de informaţii stirile.rol.ro

Mai mult, Jody are probleme în a-şi recăpăta memoria după fiecare „episod”. Soţul ei, Stevea, este, însă, cel care o pune la curent cu totul. Când s-a trezit din somn, la două săptămâni de la naștere, Steve a trebuit să îi spună tot ce s-a întâmplat și să îi facă cunoștință cu bebelușul.

somn_boala_34316900

„Mă intristează foarte tare, pentru că nu îmi amintesc momentul în care am născut şi acelea sunt nişte clipe foarte preţioase”, a mărturisit femeia. Din păcate, pentru boala de care suferă Jody nu există, încă, niciun remediu.

somnboala1

loading...

În conformitate cu ultimile statistici, în lumea întreagă există câteva zeci de mii de persoane care sunt bolnave de această tulburare neurologică destul de gravă. Lumea medicală nu are încă un răspuns în privinţa ameliorării acestei boli, nici măcar pe cale chirurgicală sau medicamenoasă.

Sursă articol: portalul stiri-virale.com