Video! Tarzan există și trăiește în Vietnam!

Acum 40 de ani, în timpul Războiului din Vietnam, Ho Van Thanh de 85 ani, a fost văzut fugind în pădure, împreună cu fiul său de 2 ani și dus să trăiască în junglă, în 1972, din cauza că războiul dintre vietnamezi și americani îl făcuse să-și piardă familia. O bombă aruncată de SUA i-a ucis soția și alți doi copii.

Nu au mai fost văzuţi de atunci, până în 2013, când doi săteni au dat accidental peste coliba lor din bambus, în adâncurile pădurilor din provincia vietnameză Quang Ngai.

Cei doi săteni din districtul Tra Tay care au mers 40 kilometri în jungla luxuriantă în căutare de lemn pentru foc, au observat o colibă ciudată în formă de cuib de pasăre, construită într-o poiană mică, lângă un pârâu.

Bărbații curioși au hotărât să o cerceteze în amănunt pentru a afla cine locuiește acolo şi au găsit doi bărbaţi care locuiau în ea. Bărbatul slăbit, în vârstă de 82 de ani putea comunica în limba Cor, o limbă a minorităţii etnice, dar fiul său de 41 de ani, care purta o haină făcută din scoarţă de copac, nu a spus decât câteva cuvinte.

După ce sătenii au anunțat autoritățile, cei doi bărbați au învățat să se adapteze încet la civilizație, iar acum locuiesc într-o locuință lângă jungla care le-a fost casă mai bine de 40 de ani.  Sursă știre

loading...