O tânără a crezut că este GRAVIDĂ, dar ea avea în BURTĂ un ŞARPE

Burta unei femei a crescut atât de mult încât doctorii erau ferm convinși că au de-a face cu o femeie însărcinată. În urma controalelor de turină, au descoperit crudul adevăr: avea în burtă un șarpe.

Înainte de a ajunge la doctor, femeia nu se simțea tocmai bine, avea stări de vomă, amețeli și a mers la un control de specialitate, la o clinică. În spital, doctorii i-au spus că a dezvoltat cu certitudine ceva în abdomen, o tumoră și că are nevoie de operație. atunci, femeia pe nume Maria Tsotetsi din Africa de Sud, s-a gândit că cel care „i-a făcut nenorocirea” este un episcop la care ea a mers la rugăciune.

Potrivit lui Tsotetsi, episcopul i-a spus să își înlăture toate hainele și i-a dat să înghită o pastilă numită ‘muthi’ provenită din ierburi medicinale. „‘Muthi’ era acoperita in piele de sarpe, de culoarea alb cu maroniu. Mi-a spus ca o sa ma vindece.”, a declarat femeia.

La câteva zile după a început să își piardă dinții și să se simtă foarte rău. Una peste alta, până și concubinul său cu care împărțea totul de 14 ani a ales să o părăsească.

„Acea pastilă se folosește de către iubiții geloși. Se oferă partenerelor lor iar ele arată ca și cum ar fi fost însărcinate, însă având un șarpe în interiorul lor nu vor mai putea avea niciodată un partener pentru că orice bărbat ar putea muri după.”

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul stiri-virale.com

2 Comments on O tânără a crezut că este GRAVIDĂ, dar ea avea în BURTĂ un ŞARPE

  1. Doresc sa va multumesc pt toate stirile dvs!

  2. Doamne Dumnezeu! Asa ceva n-a mai vazut.

Comments are closed.