O femeie a avut parte de șocul vieții după ce a crezut că a pierdut copilul.

Proaspăţi căsătoriţi, Meredith şi Brandon erau foarte bucuroşi când au aflat că vor avea un copil. Însă după doar şase săptămâni de sarcină, medicii au anunțat-o pe femeie că suferise un avort spontan şi că pierduse copilul.

Cei doi soţi credeau că nu vor mai deveni părinţi, însă după şapte luni de la vestea care le-a bulversat vieţile, bărbatul a auzit-o pe Meredith ţipând în dormitor. Brandon s-a dus la soţia lui, iar pe podea se afla copilul, născut în sacul amniotic!

Cazul este considerat de medici unul ciudat pentru că lui Meredith nu i s-a rupt apa, cum se întâmplă în mod normal. Copilul era însă născut în sacul amniotic cu tot cu placenta şi cu cordon umbilical, ceea ce însemnă că nu putea să primească oxigen. Disperat, bărbatul a sunat la ambulanţă pentru a-l salva pe copil.

După câteva clipe, sacul amniotic  a cedat, iar cei doi soţi au văzut că au o fetiţă perfect sănătoasă. Ambulanţa a sosit rapid şi le-au dus pe mamă şi pe copilă la spital pentru a primi îngrijiri.

Medicii care au consultat-o pe proaspăta mămică, au declarat că asemenea cazuri se întamplă extrem de rar. Părinţii sunt de părere că această naştere neaşteptată a fost un dar de la Dumnezeu.  Sursă ştire

loading...