TOP-ul celor mai întâlnite motive pe care soții le invocă, atunci când MERG la AMANTE

Ce determină un bărbat să își trădeze soția și să își facă o amantă?

Este o întrebare ale cărui răspunsuri sunt căutate tot de femei, pentru a  preîntâmpina acest ”miraj” al bărbatului pentru o altă parteneră.

Iar pentru că cele mai bune răspunsuri sunt evident ale bărbaților, vă prezentăm un top al celor mai întâlnite motive pe care soții le invocă, atunci când ”poposesc” în așternuturile unei alte femei.

“Amanta ma intelege mai mult decat nevasta. Are rabdare si nu ma cicaleste atat”, spune Bogdan Z., un barbat in varsta de 37 de ani care de opt luni traieste o relatie extraconjugala.

“La 11 ani de cand ne-am casatorit, sotia mea nu mai e la fel ca inainte de nunta. Nu mai are pic de rabdare sa discutam, e mereu agitata, nervoasa. Pe cand cu amanta, atunci cand petrecem cateva ore impreuna vorbim mult despre orice. Despre greutati, despre lucruri frumoase, chiar si stirile le dezbatem. Acasa n-am mai facut asta de ani de zile”, isi continua Bogdan marturia.

loading...

“M-am gandit la un moment dat sa divortez. Apoi am cantarit bine si mi-am spus ca fac cea mai mare prostie. Sotia mea, oricat de mult s-ar fi schimbat, ma iubeste ca nimeni alta. Chiar daca am cautat si inca mai caut intelegere si mangaiere in alta parte, cu ea am impartit si bune si rele, cu ea am ras si am suferit in egala masura. Mi-am dat seama ca mai degraba renunt la cea de-a doua femeie decat la sotia mea”, si-a incheiat Bogdan marturisirea, , conform ele.ro.

Sursă foto. Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informaţii nuv.ro