Un INDIVID de 39 de ani a ÎMBĂTAT o FETIŢĂ de 13 ani după care şi-a batut joc de ea

Viaţa ne este inundată zilnic de ştiri sau informaţii din ce în ce mai urâte, pe plan social. Progamele de ştiri abundă de crime, accidente mortale şi violuri, lucruri pe care cu greu le putem uita după ce aflam de ele. De curând, un individ divorţat şi tată al unui copil de 12 ani, a organizat acasă la el, o petrecere la care a participat o fată însoţită de iubitul ei şi un alt prieten de-al lor, toţi aceştia fiind mai mici de 16 ani. În final, mama fetei este cea care a reclamat totul de la poliţie, scrie nuv.ro citând sursa știrileprotv.ro

Bărbatul de 39 de ani se află acum în arest preventiv, după ce anchetatorii au adunat suficiente probe pentru a demonstra faptele. Victima nu a avut curaj să-i povestească mamei ce a păţit, însă femeia a aflat totul de la sora fetei. Anchetatorii i-au audiat imediat pe cei trei minori care au fost în garsoniera suspectului. Copila a povestit că s-a îmbătat, i s-a făcut rău şi nu mai ştie ce s-a întâmplat cu ea, iar cei doi băieţi au mărturisit că, după ce au ieşit din bucătărie, l-au surprins pe bărbat în camera, în timp ce o abuza pe fată.

Suspectul nu a negat că ar fi întreţinut relaţii intime cu ea, dar susţine că fata a fost cea care i-a făcut avansuri, lucru ce a generat ce s-a întâmplat între ei. Băieţii care au petrecut în locuinţa bărbatului, spun că acesta le-a oferit băuturi tari. Neobişnuită cu alcoolul, fata s-a ameţit în scurt timp şi s-a lungit pe patul suspectului, care naviga pe internet alaturi de ea.

Din spusele anchetatorilor, se pare că minora atunci ar fi consumat pentru prima dată băuturi alcoolice. Bărbatul a profitat de faptul că fata a adormit şi a violat-o. Nu a vrut să înceteze nici măcar în momentul în care a fost surprins de prietenii minorei. Sursa articol: nuv.ro  Sursa foto.