După ATENTATUL de la NISA, încă DOI ROMÂNI sunt de NEGĂSIT! Prietenii îi caută cu disperare.

În ziua tragicului eveniment de la NISA a fost deschisă o pagină de Facebook SOS Nice special creată pentru a ajuta victimele atacului din 14 iulie. Pe această pagină a fost postat un anunţ prin care se cer informaţii despre doi români despre care se ştie că erau în Nisa şi de atunci nu răspund apelurilor cunoştinţelor. Tinerii daţi dispăruţi sunt Alexandru Goldan – un tulcean stabilit în insula Capri şi Elena Condei din Bacău, iar portivit profilului ei de Facebook, aceasta ar locui tot în Capri.

Mulţimea de utilizatori de Facebook, sunt conştienţi de ajutorul pe care îl pot da cu un simplu share la postarea pozei familiei şi încearcă cu disperare să obţină informaţii noi necesare găsirii celor doi. Majoritatea cuunoştinţelor celor doi tineri speră ca românii să fie bine şi în viaţă. Deocamdată, nu există nicio reacţie oficială de la Ministerul român de Externe, scrie ziare.com.

Un al treilea român, Cristian Coman, este şi el de negăsit de vineri. Din noaptea atacului, nimeni nu mai ştie nimic el. Soţia şi copilul acestuia au fost descoperiţi de autorităţi în weekend, în spitale din Franţa. Cei trei erau stabiliţi în Austria, dar veniseră în vacanţă la Nisa.

Alţi doi cetăţeni de naţionalitate română, soţ şi soţie, din Buzău, se aflau pe Promenade des Anglais când camionul a intrat în mulţimea venită să sărbătorească Ziua Franţei. Despre aceştia se ştie că sunt internaţi în spital, iar starea lor, deşi gravă, este stabilă.

În atentatul de la Nisa au murit 84 de persoane, iar Organul de propagandă al Statului Islamic a anunţat în ziua de sâmbătă că gruparea teroristă a revendicat atacul sângeros.

loading...

Sursă articol: portalul de informaţii nasul.tv