Ieşirea Marii Britanii din U. E. a fost prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla după, este ÎNFIORĂTOR!

Baba Vanga este celebra prezicătoare din Bulgaria care a fost supranumită „Nostradamus din Balcani” şi a prevăzut distrugerea turnurilor gemene din New York precum și escaladarea jihadismului. Aceasta ar fi făcut o predicție legată și de ieșirea Marii Britanii din Europa, așa-numitul Brexit, scrie Mirror.co.uk. După acest moment- cheie ar urma vremuri tulburi pentru Europa, scrie ediia online  oradetimis.oradestiri.ro

Profeta oarbă Baba Vanga – care a murit în 1996, la 85 de ani – ar fi spus câteva lucruri legate de anul 2016 care par să facă trimitere la evenimentele istorice pe care tocmai le trăim.

Baba Vanga a prezis că „Europa așa cum o știm va înceta să existe la sfârșitul anului 2016″. Ceea ce trezește spaima interpreților profețiilor sale este continuarea acestei predicții care pare să aibă legătură cu Brexit-ul.

Celebra prezicătoare spune că după acest an continentul nostru va fi aproape „pustiit și transformat într-un deșert lipsit de orice formă de viață”.

Cu putin inainte de moarte, clarvazatoare a povestit ca pana in 2030 oamenii vor reusi sa intre in contact cu alte civilizatii dezvoltate si ca pana in anul 3797 Terra va deveni o planeta ostila vietii, dar numai cei alesi vor avea dreptul de a parasi Sistemul solar pentru a-si continua exisenta pe alta planeta.

loading...

Baba Vanga a avertizat, de asemenea, ca pana in 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsa de o seceta de lunga durata. In 3005 un razboi va izbucni pe planeta Marte, colonizata de oameni, iar in 3010 o cometa va lovi Luna, generand un urias nor de praf cosmic. Pamantul se va cufunda in intuneric.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul oradetimis.oradestiri.ro