LUMEA Badantelor CUPRINSĂ de TEAMA CRIMEI. A fost UCISĂ la 58 de ani.

Este dificil să poţi relata în câteva cuvinte viaţa unei badante, la modul concret, cu toate necazurile şi grijile pe care aceasta le îndură din momentul în care păşeşte în casa celui pentru care a fost angajată. Este ştiut că în ziua de vineri, o româncă de 31 de ani şi-a găsit sfârşitul în casa unde îngrijea două bătrâne, în urma exploziei unei butelii. Poate că este terifiant ceea ce descrie presa internaţională, dar iată că o altă îngrijitoare de 58 de ani, de această dată, şi-a pierdut viaţa, în aceeaşi noapte, fiind ucisă chiar de bătrânul pe care îl îngrijea cu toată dragostea şi tot interesul ei.

Incidentul a avut loc vineri noaptea, în casa bătrânului Brogno Angelo de 78 de ani situată într-un casă izolată din Scuva, aflată destul de departe de centrul oraşului din provincia Cosenza. Din primele cercetări se pare că între cei doi ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia bărbatul a pus mâna pe cuţit şi a omorât-o pe cea care îl îngrijea de aproximativ 10 zile. Nimeni nu a vorbit foarte clar despre originea îngrijitoarei bătrânului, numai că în timp ce unele ziare din Peninsulă scriu despre aceasta că venea din Bulgaria, altele vorbesc despre faptul că îngrijitoarea era de origine română.

Anchetatorii l-au audiat deja pe bătrânul de 78 de ani bănuit de crimă, însă versiunea acestuia nu e deloc în concordanţă cu ceea ce au descoperit poliţiştii la faţa locului. Acesta are versiunea lui şi spune că au fost atacaţi în propria casă de persoane necunoscute, în timp ce anchetatorii spun că această crimă este rezultatul faptului că femeia ar fi fost victima unei tentative de viol din partea italianului. În momentul în care aceasta l-a ameninţat că îl denunţă, bărbatul a omorât-o cu un cuţit de bucătărie.

Cuprins apoi de remuşcări, în timp ce femeia îşi dădea ultima suflare, bătrânul a pus mâna pe telefon şi a chemat autorităţile, cărora le-a spus povestea cu atacul, însă aceştia nu au crezut nicio secundă spusele lui, mai ales că atât victima cât şi atacatorul său prezentau urme de violenţă ceea ce conduce la ipoteza că cei doi s-au luptat înainte. Pentru că prezenta mai multe tăieturi bătrânul a fost dus la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Conform celor publicate de ediţia online repubblica.it, bătrânul nu este la prima faptă de acest gen. În anul 2012 el ar fi fost protagonistul unui episod similar. Atunci, o badantă de origine română l-a denunţat pe acesta pentru agresiune sexuală, după ce a fost foarte aproape de a fi violată de bătrânul italian. Autorităţile nu au luat atunci nicio măsură împotriva bătrânului, iar acum acesta şi-a dus agresiunea la un alt nivel, omorând-o pe cea care îl îngrijea. Indulgenţa de care a dat dovadă autorităţile italiene a condus inevitabil la această crimă greu de imaginat.

loading...

Sursa articol: portalul de informatii ro.blastingnews.com