De dragul PĂCII, Angela Merkel vrea cu orice preţ ISLAMIZAREA EUROPEI!

Angela Merkel a semnat un tratat de capitulare cu Statul Islamic. A decis să accepte toate cererile fundamentaliștilor musulmani.

Cancelarul german e decisă că de acum încolo să accepte toate pretenţiile fundamentaliștilor musulmani în schimbul încetării atentatelor pe teritoriul UE.

Merkel a prezentat într-o conferința de presă, noua politică a Uniunii Europene destinată să rezolve odată pentru totdeauna problema atentatelor comise de fundamentaliștii islamici.

Alături de doamna de fier a Germaniei s-a aflat și Abdul Gazaleh al Cheichani, ambasadorul Statului Islamic la UE, cu care Angela Merkel a semnat tratatul de capitulare.

E clar că undeva am greșit când am crezut că dacă îi primim aici și le acordăm subvenții vor renunța la atentate. Trebuie să ne revizuim politica față de imigranții musulmani și să le acceptăm de acum încolo absolut toate ceririle.

Am convingerea că procedând astfel, nu vor mai avea niciun motiv să comită acte de terorism deoarece se vor simți ca acasă, pe teritoriul Uniunii Europene

Accelerarea procesului de islamizare a Europei este singura cale spre o coexistență pașnică, bazată pe respectul reciproc între stăpâni și sclavi. Popoarele europene trebuie să renunțe la egoismul absurd de a-și păstra pentru sine moștenirea culturală, țara sau femeile și să îmbrățișeze cu încredere valorile aduse de noii noștri înlocuitori care ne vor îmbogăți cultural și spiritual,” a eclarat cancelarul german.

Liderii europeni (cu excepția unor extremiști unguri și polonezi) au salutat decizia Germaniei și au declarat că sprijină în totalitate accelerarea procesului de islamizare pentru a-și pune la adăpost țările de pericolul unor noi atentate.

loading...

Începând de luni, toate țările UE vor înceta orice acțiune împotriva grupărilor islamiste din Asia, Africa sau Europa și vor purta negocieri cu ambasadorul Statului Islamic în vederea normalizării relațiilor bilaterale și a stabilirii tributului.

Prin acest tratat Merkel speră ca țările din UE să fie puse la adăpost de posibilele atentate. Sursă știre