Primăriţa din Craiova “OBLIGATĂ” să-l ÎNFUNDE la Klaus Iohannis în PUŞCĂRIE!

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, face o dezvăluire șocantă în ziua în care DNA a trimis-o în judecată. Ea spune că procurorii i-au cerut să facă denunțuri împotriva președintelui Klaus Iohannis, scrie infopuls.ro citând STIRIPESURSE.ro

”Este vorba despre niște oameni de afaceri care nu au avut acces la niște licitații. O să spun totul în instanță. Au chemat martorii ca să schimbe declarațiile, după ce procurorii au văzut ce am declarat la DNA. E foarte bine că au trimis dosarul în instanță pentru că așa vom putea și noi să-l vedem.

Tot ce am făcut noi e perfect legal, tot ce am făcut noi la Craiova, au făcut toate primăriile. Mi s-a cerut să fac denunțuri împotriva celorlați primari. Pe mine nu mă interesează asta.

O să aibă o surpriză foarte mare. Va fi un caz-școală. Eu nu am dat nicio declarație la DNA, dar procurorul știa, din spațiul public, că același lucru s-a întâmplat și la Sibiu, Cluj-Napoca, și în alte mari orașe. M-au întrebat dacă vreau să fac un denunț, chiar împotriva președintelui Klaus Iohannis. S-a discutat despre o singură persoană, despre Klaus Iohannis, am fost întrebată de chestiunea asta.

Eu nu am făcut rău la nimeni. Le-am zis că nu fac niciun denunț împotriva lui Iohannis. Eu nu consider că am încălcat legea.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3.

Articol preluat INTEGRAL de pe portalul de ştiri infopuls.ro

loading...