O adolescentă de 14 ani, însărcinată şi arsă de vie.

Zarah, o tânără în vârstă de numai 14 ani,  din Afganistan, însărcinată, a fost bătută și arsă de vie de către propria familie. Fata a trecut prin chinuri groaznice, iar totul a pornit de la o ceartă.

Totul a început de la încercarea de a aranja o căsătorie între Mohammad, tatăl fetei ucise şi verişoara ginerelui său, scrie The Sun.

Cuscrii bărbatului au decis să îl “plătească” astfel pentru executarea unor lucrări de construcţie realizate de Mohammad.

Înţelegerea dintre cele două familii a căzut în momentul în care cuscrii au găsit un alt bărbat care să o ia de soţie pe femeia promisă. Cu toate acestea, Mohammad a fugit cu cea care trebuia să-i fie soţie înainte de noua căsătorie aranjată.

Zarah a fost torturată și arsă de către socrii ei în Afganistan, iar în cele din urmă a murit la spitalul de arși din Kabul. Aceștia au ucis-o din răzbunare, din cauza tatălui ei.

loading...

Cazul lui Zarah devenit cunoscut în întreaga lume, peste 50 de persoane au ieșit în stradă, în Kabul, cerând să i se facă dreptate fetei. Sursă știre