Video halucinant! Este plătit să facă sex cu copii, deși are HIV.

În statul Malawi din Africa de Sud, fetele care ajung la pubertate sunt puse, potrivit tradiției, să facă sex cu o „hienă”, termen folosit pentru un bărbat plătit special pentru a dezvirgina fetele. Deși în lumea occidentală această practică s-ar numi viol, bătrânii satului văd acest act drept un ritual de „curățare spirituală”.

Un jurnalist dal postului de televiziune BBC a realizat un interviu cu o „hienă” din districtul Nsanje din sudul statului Malawi si a aflat detaliile acestei meserii, dar şi alte tradiții bizare ale comunității ce practică acest ritual șocant.

Hiena este un bărbat în jur de 40 de ani, pe nume Eric Aniva, care  practică această meserie din 1985 și recunoaște cu seninătate că este infectat cu HIV, însă nu le spune părinților care îl angajează acest detaliu, fiind plătit cu sume între patru și șapte dolari pentru fiecare „caz rezolvat”.

Bărbatul i-a spus jurnalistului că această tradiție ciudată de a dezvirgina fetițele nu este singura lui îndatorire. El a mai spus că atunci când moare un bărbat din comunitate, sotia decedatului trebuie prin tradiție să se culce cu Aniva,  înainte de a-și putea înmormânta soțul. De asemenea, dacă o femeie face un avort, trebuie, de asemenea, să urmeze „curățarea sexuală”. Partea cea mai șocantă  este faptul că fetele din Nsaje sunt puse după prima lor menstruație să facă sex cu Aniva pentru a marca astfel trecerea de la copilărie la feminitate.

„Nu pot să fac nimic să opresc acest calvar. Am fost nevoită să o fac pentru binele părinților mei. Dacă refuzam, membrii familiei mele ar putea fi atacați de boli sau ar putea chiar muri, așa că mi-a fost frică”, a declarat Maria, una dintre fete, precizând că toate prietenele ei au fost obligate să facă sex cu hiena.

Aniva, care nu își cunoaște cu exactitate vârsta, iar în momentul de față are două soții care îi cunosc meseria. Până în prezent s-ar fi culcat cu 104 fete și femei, însă jurnalistul BBC susține că bărbatul le-a pierdut numărul întrucât a declarat același număr pentru un alt ziar în urmă cu patru ani. În ceea ce privește copiii, cinci știe sigur că sunt ai lui, însă nu poate afla câte femei au rămas însărcinate cu el. El este unul din cele 10 “hiene” ale comunității, fiecare sat din districtul Nsanje având câte o hienă. Sursă  știre

loading...