Este PLĂTIT cu 6.583$ pe lună ca să guste din cele mai gustoase căpşune.

Britanicul Artur Grochala plătit să găsească cele mai gustoase căpşune.

Britanicul Artur Grochala de 31 de ani este plătit să guste peste 125 de căpşune în fiecare zi ca angajat al lanţului de supermarketuri Asda. El trebuie să asigure pe rafturi numai cele mai delicioase fructe.

Bărbatul câştigă 79.000 de dolari (circa 319.622 de lei) pe an, adică 6.583 dolari (26.634 de lei) pe lună, numai ca să guste din căpşune, pentru a asigura clienţilor numai produse proaspete şi de calitate. Britanicul trebuie să guste peste 125 de căpşune pe zi. O căpşună are greutatea medie de 20 de grame ceea ce înseamnă că Grochala ajunge să mănânce 2,5 kilograme de căpşune pe zi.

“Dragostea mea pentru gustul delicios al căpşunelor proaspete nu se va sfârşi niciodată. Nu o să mă satur niciodată, nu mă voi plictisi de gustul lor. Sunt foarte norocos să am o astfel de meserie. Căpşunele au fost şi sunt fructele mele preferate şi ştiu că sunt pline de vitamine şi antioxidanţi. Nu-mi vine să cred că am norocul de a fi plătit să călătoresc în lume pentru a gusta căpşune”, a spus britanicul. “Când testez căpşunele trebuie să ţin cont de gust, textură şi aspect. Mărimea contează însă cel mai mult. Cele mai delicioase căpşune au diametrul între 25 şi 50 de milimetri”, a dezvăluit Artur Grochala.

degustator, slujba, capsune, angajat

Britanicul a vizitat sute de ferme din întreaga lume pentru a găsi căpşuna perfectă. El a gustat din toate soiurile de căpşune existente pe lume. Sursă ştire