MINUNE! La o lună de la naştere, O FETIŢĂ vorbeşte în somn cu tatăl ei decedat în urma unui accident

Oameni din toate colţurile lumii au avut lacrimi în ochi, după ce au văzut fotografia cu această fată de nici o lună şi zâmbetul ei cuceritor. Toţi au fost impresionaţi de povestea din spatele imaginii.

În poză este surprins somnul dulce al bebeluşului care la doar 3 săptămâni, nu cunoaşte noţiunea de griji şi e aparent ocrotit de o puternică prezență masculină. De fapt, copila doarme şi zâmbeşte în timp ce alături sunt câteva obiecte persoanele de-ale tatălui ei, care a murit în urma unui tragic accident de motocicletă. Bărbatul a plecat din această lume cu doar o lună înainte ca fiica lui să se nască.

„Tatăl ei iubea motoarele. Purta mereu echipament de protecție. Voia să fie sigur că este protejat. Fetița sa era pe drum și nu voia să-și asume niciun risc. Nu își va ține însă nicioadată în brațe minunea. Viața sa a fost curmată cu puțin timp înainte ca ea să vină pe lume de cineva pe care îl considera prieten. Se spune că nou-născuții surând în somn atunci când îngerii le vorbesc. Și privind această imagine nu mai am niciun dubiu.”, a scris fotografa Kim Stone pe pagina sa de Facebook.

2

Tatăl fetei, Hector Daniel Ferrer Alvarez, din Florida, a murit în urmă cu două luni, iar fiica pe care abia aștepta s-o țină în brațe a venit pe lume luna trecută. Sursă foto.

3

4

5

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informaţii stiri-virale.com