18 REFUGIAŢI au agresat câteva RUSOAICE, iar RUŞII le-au “ARANJAT” o vizită gratuită la SPITAL

Întotdeauna spunem STOP VIOLENŢEI, numai că la ruşi, acest slogan atât de frumos verbal nu se respectă în totalitate. De curând, 51 de refugiaţi au fost bătuţi zdravan în localitatea Murmansk din nordul Rusiei, după ce au mers într-un club local şi au molestat femeile prezente. „Koln este la 2.500 de kilometri de aici”, le-au spus ruşii imigranţilor puşi pe scandal.

Cei 18 refugiaţi, fusesera deportaţi din Norvegia pentru „comportament necivilizat”. Aceştia au ieşit sâmbătă noaptea într-un club din oraş şi şi-au încercat norocul cu localnicele, având o atitudine similară cu cea a imigranţilor de la Koln din noaptea de revelion, scrie Daily Caller. Evident, bărbaţii ruşi nu au fost deloc încantaţi de situaţia la care se ajunsese. Imediat, refugiatii au fost scoşi în stradă pentru a fi „educaţi”: „Koln este la 2.500 de kilometri de aici”.

Ruşii nu au avut deloc milă de cei care râvneau la femeile lor. Imigranţii au fost bătuţi măr până la venirea poliţiei. Cei 18 refugiaţi dornici de femei, au fost într-o stare atât de gravă încât a trebuit să fie duşi de urgenţă la spital. Incidentul a fost consemnat sec de poliţişti drept „o bătaie în grup, în care au fost implicaţi refugiaţi”, scrie portalul de informaţii Aktual24.ro

loading...