România a ajuns campioana lumii la videochat. Cea mai bună afacere în acest moment.

Nu există cetăţean român să nu fi auzit de videochat. Da, mulţi dintre noi ne punem problema zilei de mâine, numai că din această afacere se câştigă foarte mulţi bani. Astfel, în România sunt înregistrate peste 4.000 de studiouri de videochat în care „muncesc” circa 100.000 de modele, fete și băieți, scrie portalul de informaţii satmareanul.net

Însă dacă până nu demult aceste studiouri erau în vizorul oamenilor legi, în prezent afacerea s-a schimbat total. Pentru că există studiouri de videochat cu cifre de afaceri de milioane de euro pe an, acestea aduc la bugetul statului sute de mii de euro din taxe și impozite. Iar de asemenea, tot mai multe “modele” au contracte de tip artist-interpret, beneficiind și de asigurări sociale.

Până în prezent, piața autohtonă de videochat este estimată la suma de 100 de milioane de euro, dar tot statisticile spun că, în România, piața se poate dubla în următorii trei ani, iar trend-ul crescător al acestei afaceri o arată și faptul că, de anul trecut, gala celor mai puternice premii din acest domeniu: AW Awards, „Oscarurile” industriei de videochat, se organizează, exclusiv în Mamaia.

Un nou trend care prinde teren și la noi în videochat, se mai numeşte „glamour”, reprezentând o îmbinare între videochatul non adult, unde este interzis să te dezbraci și să prestezi show-uri erotice și videochatul adult, unde se câștigă foarte mulți bani. Însă în „glamourchat”, personalitatea este mult mai importantă decât aspectul fizic. Conform celor din domeniu, industria videochat-ului se va dezvolta foarte mult în următorii ani pentru că este foarte bănoasă iar româncele noastre sunt extrem de frumoase şi sexy.

Sursa foto. Sursă articol, portalul de informaţii padtv.ro

loading...