INCREDIBIL! Era aproape de moarte, dar s-a transformat MIRACULOS, slăbind 453 de kilograme.

Era tânără şi frumoasă, dar din cauza stresului şi a tentaţiilor culinare s-a îngrăşat exagerat de mult. Se numeşte Mayra Rosales şi a devenit cunoscută din cauza repetatelor interviuri realizate de televiziunile avide de senzaţional. În foarte puţin timp a ajuns la greutatea de peste 500 de kilograme, lucru nemaiîntâlnit în zilele noastre, scrie antenastars.ro

Cu toate acestea, tânăra a ajuns sub supravegherea atentă a familiei sale având mereu nevoie de ajutorul celor din jurul său pentru ca nu se mai putea deplasa deloc.

 w

Mayra Rosales a devenit cunoscută în întreaga lume, iar imaginile cu ea în pat i-a făcut pe mulți să ia măsuri și să își schimbe radical modul de viață.

1

loading...

2

Deoarece nu se putea mișca deloc și îi era imposibil să facă cele mai simple lucruri ale unui om obișnuit, Mayra a decis să ia măsuri, așa că a fost supusă unei operații de mare risc, în care i-a fost îndepărtată o mare parte din grăsime, apoi a început o dietă care a ajutat-o să slăbească 453 de kilograme, iar astăzi poate duce o viață normală.

Mayra a învățat să aibă un stil de viață sănătos, iar protagonista unui documentar în care erau prezentați oameni cu obezitate morbidă se poate lăuda acum cu un corp armonios.

Citiţi continuarea pe portalul de informaţii antenastars.ro