Un grup de tineri musulmani, au ameninţat cu moartea mai multe femei aflate la o piscină pentru nudişti

La începutul acestei săptămâni, un grup de șase tineri musulmani au intrat într-un bazin din Germania, dedicat nudiștilor, strigând “Allahu Akbar” și amenințând pe toată lumea cu moartea, scrie realitatea.net citând sursa Daily Mail.

Tinerii musulmani care pur şi simplu au intrat foarte uşor în incinta bazinului, le-au spus nudiștilor că îi vor “extermina”, iar femeile din piscină au fost făcute “prostituate” care merită să fie ucise. Panica s-a instalat rapid în bazinul din orașul Geldern, regiunea Westphalia.

piscina-610x300

Una dintre femeile care se afla în bazinul de înot, mama mai multor copii, a declarat presei: “Ne-au spus că toate femeile din Germania sunt prostituate și ne vor extermina pe toți”.

Majoritatea celor aflaţi în incinta bazinului au relatat că islamiștii le-au strigat de mai multe ori “necredincioșilor”. De remarcat faptul că, tinerii musulmani se exprimau foarte bine în limba germană, unii dintre ei chiar şi fără accent, dar i-au amenințat pe oameni și în limba arabă.

loading...

Una dintre angajatele bazinului a avut curajul să le spună tinerilor să nu mai facă gălăgie că va chema poliția.

Din fericire, incidentul s-a rezolvat fără alte consecințe, cei șase bărbați plecând după numai câteva minute. Cu toate acestea, administratorii bazinului de înot se gândesc foarte serios la intensificarea măsurilor de securitate prin angajarea unei firme de profil.

De remarcat faptul că, numărul agresiunilor sexuale comise de refugiați în Germania a crescut simțitor în ultimul an, fiind deschise sute de dosare de viol.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul de ştiri realitatea.net