Godină, primul polițist român care a avut “tupeul” să oprească o mașină ANAF.

Brașoveanul Marian Godină este fără îndoială cel mai cunoscut polițist de pe Facebook. Godină a fost remarcat și promovat pentru corectitudinea sa, iar colegii l-au susținut atunci când acesta a fost sancționat pe nedrept de către superiorii lui.

De data aceasta agentul de circulație a „comis-o” din nou, a oprit în trafic  un autoturism cu însemnele ANAF. Godină a fost fotografiat în timp ce oprea mașina fiscului care parcase pe interzis şi i-a aplicat șoferului o amendă pentru nerespectarea regulilor de circulație.

“Cand apar astfel de poze, realizez ca nu-s urmărit doar pe Facebook. Măcar m-a surprins cu cascheta pe cap :)) ” a scris Godină pe Facebook.

Fapta lui Godină a fost apreciată de multă lume din mediul online, internauţii felicitându-l pentru corectitudinea de care a dat încă o dată dovadă. Fotografia cu Marian Godină la datorie a fost publicată pe pagina de Facebook „Polițiștii au umor”.

„Foarte tare! Felicitări! Cred că ești spaima tuturor șoferilor în oraș!”, „Asta iubește lumea la Godină, faptul că nu selectează pe nimeni, ci ia la gramadă”, sunt doar o parte din comentariile care au aparut la fotografia polițistului. Sursă știre

loading...