NASA face dezvăluiri șocante! Harta României este ilustrată pe Marte!

Imaginea cu harta României de pe Marte, stârnește controverse.

NASA a făcut publică o imagine realizată cu ajutorul sondelor care explorează planeta Marte în care se vede harta României.

La fel cum a fost și cu chipul de pe Marte, harta României este o iluzie optică dată de unul dintre craterele existente pe planeta Roșie. Nu se cunoaște cu precizie despre ce crater este vorba, dar se vede clar conturul hărţii țării noastre.

Nu există nicio îndoială că fotografia este o simplă iluzie și nici nu poate fi vorba despre o teorie a conspirației. Reflexia țării noastre pe Marte este extrem de interesantă, dar de aici și până a se naște o teorie conspiraționistă este un drum extrem de lung.

Harta României de pe planeta Marte este rezultatul formării umbrelor dintr-un anumit unghi. Cu toate acestea, imaginea trebuie mediatizată pentru a ne aduce încă o dată aminte că realitatea în care trăim este doar o mare iluzie. Sursă știre

2 Comments on NASA face dezvăluiri șocante! Harta României este ilustrată pe Marte!

  1. Monsanto Water test // 1 august 2016 at 7:56 //

    stiri de actualitate ???? pai care ii actualitatea… uite aici ceva ce ar face stiri: oficial de la Monsanto cerut sa isi bea apa lui de monsanto!! https://www.youtube.com/watch?v=ovKw6YjqSfM

Comments are closed.