O profesoară din Texas a fost arestată. “Nu trebuie pedepsită, m-a făcut fericit”

Ineditul în întâlnim oriunde în lume. Aşa s-a întâmplat în Texas acum câteva zile, când o profesoară a reuşit performanţa să facă dragoste cu 4 elevi ai ei şi să nu fie pedepsită pentru fapta sa. Profesoara se numeşte Brittni Colleps, are 28 de ani şi avea o familie perfectă. Aceasta era măritată cu un soldat şi avea trei copii mici acasă. Într-o seară ea a întreţinut relaţii —- cu 5 elevi la care ea le preda în liceu. De fapt doar 4 elevi au avut relaţii cu ea, al cincilea doar filmând tot ce se petrecea, bineînţeles, totul cu acordul ei.

Procurorii au drept dovezi şi cele peste 100 de mesaje trimise într-o singură zi pe telefonului unuia dintre băieţi, cele mai multe dintre ele fiind deocheate. După cum se ştie, legea din Texas interzice relaţiile —- dintre profesor şi elev, iar femeia ar putea fi condamnată la 20 de ani de închisoare, scriu cei de la portalul stirileprotv.ro

În a treia zi a procesului au depus mărturie elevii care au participat la —. Unul din ei a spus că partida de —— pe care a avut-o cu profesoara l-a făcut “fericit”.

“Richard”, este pseudonimul sub care a făcut mărturia unul dintre elevi. Acesta a declarat procurorilor care se ocupă de caz, că nu se consideră o victimă a profesoarei. El a povestit că trei din colegii lui s-au dus acasă la Brittni, apoi toţi s-au angajat într-un act intim, în timp ce ea i-a făcut lui —– de două ori.

Declaraţia unuia dintre elevi dă peste cap toata ancheta, acesta spunând că nu este de acord ca profesoara Brittni Colleps să fie acuzată pentru comiterea unei infracţiuni si nu ar trebui pedepsita pentru ceea ce a facut.

loading...

Profesoara nu este acuzată de —-, pentru că toţi baieţii cu care aceasta a făcut — aveau 18 ani, însă este acuzată de “relaţii nepotrivite cu elevii”. Sursă articol: portalul stirileprotv.ro