Video! Rusia: S-a descoperit un șurub vechi de 300 de milioane de ani.

Un șurub vechi de 300 de milioane de ani îi intrigă și acum pe pe oamenii de știință ruși, chiar dacă acesta a fost descoperit în vara lui 1998.

Cercetătorii au făcut descoperirea când investigau rămășițele unui meteorit, la 300 de kilometri de Moscova. Chiar lângă locul în care se prăbușise meteoritul a fost descoperită o rocă impresionantă în care era încastrat un șurub de fier.

Oamenii de știință au dus roca la un laborator unde să fie analizată. S-a estimat că nu provenea de pe meteorit și că se formase pe Pământ în urmă cu aproximativ 320 milioane de ani. Șurubul pare să semene foarte bine cu cele folosite de oameni din ziua de astăzi.

Obiectul misterios a fost studiat intens de cercetători pentru a evalua vechimea lui. În cele din urmă, aceştia au confirmat faptul că șurubul misterios a fost construit artificial și nu s-a născut în urma unui proces natural. Cu toate acestea, nimeni nu poate spune cu precizie cine a putut realiza un asemenea obiect în urmă cu peste 300 de milioane de ani, ținând cont că nu exista viața inteligentă pe Terra.

Specialiștii ruși nu ignoră posibilitatea ca șurubul să se fi desprins de la un aparat de zbor extraterestru sau chiar să fi existat civilizații avansate în trecutul îndepărtat al planetei noastre. Sursă știre

loading...

https://youtu.be/aES8m8smKIQ