Un român din Spania a luat 9 ani si jumătate de închisoare pentru că-şi obliga iubita să se prostitueze

Procuratura din Malaga a cerut nouă ani și jumătate de închisoare pentru un bărbat acuzat că şi-ar fi lovit de mai multe ori partenera, pe care a adus-o din România şi pe care, se presupune, a forțat-o să se prostitueze.

Conform concluziilor provizorii ale procurorului, inculpatul s-a cunoscut în octombrie 2014 cu victima, cu care a început o relaţie sentimentală, convingând-o totodată să-l însoțească în Spania, acesta promiţându-i întemeierea unei familii şi un loc de muncă aici, relatează cei de la gazetadespania.es

Astfel, în luna mai 2015, au sosit în Torremolinos (Malaga), moment în care acuzatul i-a spus fetei că urmează să practice prostituţia într -un poligon industrial.

Fata, potrivit rechizitoriului, a fost însoțită „pe tren” în fiecare zi, de sora acuzatului, de asemenea, urmărită penal, care o controla, îi alegea clienţii şi îi spunea serviciile pe care trebuie să le ofere acestora, negociind totodată şi preţul.

Banii pe care îi câștiga, spune procurorul, erau livraţi integral inculpatului, iar când tânăra îi spunea că vrea să se întoarcă în România și că nu mai vrea să se prostitueze, acesta i-a răspuns că dacă fuge, frații lui, aflaţi în România, îi vor face rău atat ei cât si fiicei acesteia.

Potrivit procurorului, inculpatul a agresat victima de cel puţin două ori. Prima dată a înţepat-o cu un cuțit în picior și a lovit-o pe spate cu un cablu pentru că a castigat doar 20 de euro in acea zi. A doua oară a batut-o cu pumnii, cu toate că aceasta i-a dat în jur de 200 de euro, atât cât câţtigase in acea zi, inculpatul spunându-i ca e insuficient.

Astfel, proxenetul este acuzat de două infracțiuni de lovire și una de trafic de ființe umane, prin urmare, au cerut nouă ani și jumătate de  închisoare și au impus o interdicție de a se apropia de victimă sau de a comunica cu ea timp de 13 ani.  I se interzice de asemenea şi dreptul de a deţine orice tip de armă timp de trei ani.

În ceea ce o privește pe sora acestuia, procurorul a acuzat-o de trafic de ființe umane și complicitate, solicitând o pedeapsă de șase ani de închisoare și i s-a impus interdicția de a comunica cu victima timp de zece ani. Ambii vor trebui să-i plătească victimei despăgubiri în valoare de 30.000 de euro.

Articolulo este preluat INTEGRAL de pe portalul de informaţii gazetadespania.es